Dakkapellen

Met een dakkapel wint u niet alleen een schat aan ruimte in huis, maar haalt u ook nog eens meer daglicht naar binnen, wat zorgt voor een nog ruimtelijker effect. Als u overweegt zo’n woningvergroter te laten plaatsen, laat u dan adviseren door MGW Timmer en OnderhoudsbedrijfEen dakkapel is een goedkope en aantrekkelijke oplossing om een zolderverdieping geschikt te maken als
hobby- of extra slaapkamer.

Let wel, uw dakkapel krijgt wind, regen en sneeuw te verduren en is dus kwetsbaar. De juiste materialen en de nodige kennis van zaken zorgen ervoor dat u zonder problemen, jarenlang plezier heeft van uw extra ruimte.
Laat uw dakkapel daarom plaatsen door iemand met kennis van zaken.


Dakkapel in aanbouw en in het eindstadium 


klein dakkapel verbreed en gerenoveerd 


Bestaande oude dakkapel kozijnen vervangen voor nieuwe hardhouten dakkapelkozijnen.
Bestaande boeiborden gecontroleerd en bekleed met hardhout plaatmateriaal.
Het geheel 2x in de kleurbeits opgeleverd 


Wij leveren dakkapellen natuurlijk op maat. Bel ons gerust voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over alle mogelijkheden.


Ook andere werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren zoals:velux- dakvensters plaatsen. binnenafwerking dakkapellen. vernieuwen binnen- buitenkozijnen, ramen en deuren inclusief HR++glas. het maken en plaatsen van trappen in diverse uitvoeringen het verzorgen van uw verbouwing.

Naar de hoofdpagina