Laat ik mij even Voorstellen

MGW Timmer en Onderhoudsbedrijf is een bedrijf dat allround onderhoud verricht aan gebouwen en woningen. Allround houdt in dit geval in dat de hele binnen- en buitenkant van gebouwen hieronder vallen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan: Renovatiewerkzaamheden, timmerwerk ,tegels zetten ,keukens plaatsen, loodgieterswerk, schilderwerk etc.etc.
Voordelen van het inschakelen van MGW Timmer en Onderhoudsbedrijf is dat u geen afstemmingsproblemen krijgt met verschillende bedrijven doordat alles door hetzelfde bedrijf kan worden uitgevoerd. Dit is kosten- en tijdbesparend doordat hierdoor minder organisatie wordt verlangd. Verder kunt u met al uw vragen en/of opmerkingen bij een en dezelfde persoon terecht.
In plaats van alle werkzaamheden in en om uw huis zelf aan te pakken, of door een 'handige' vriend of kennis te laten doen, kunt u ook eens overwegen om bepaalde klussen uit te besteden. Bijvoorbeeld aan een ervaren en professioneel onderhoudsbedrijf.
MGW Timmer en Onderhoudsbedrijf heeft al heel veel en zeer diverse karweien aangepakt en tot bijzondere tevredenheid van haar klanten uitgevoerd.
MGW Timmer en Onderhoudsbedrijf is een bijzonder veelzijdig bedrijf. Wij gaan geen karwei uit de weg.
En voor de meeste karweien draaien wij onze hand niet om. De resterende en vaak lastigere opdrachten zien wij dan alleen maar als een uitdaging!
MGW Timmer en Onderhoudsbedrijf is een allround onderhouds-bedrijf en kan dus veel meer voor u betekenen. Als klein bedrijf kunnen wij u persoonlijk te woord staan en zo de beste opties aandragen voor elke opdracht. Altijd in overleg met u, als particulier of bedrijf.
Maak eens een vrijblijvende afspraak met Mike Widdershoven en laat u informeren over de beste oplossing voor uw timmer of onderhoudswerk.
Naar de hoofdpagina